Erasmus Hotel in Gent: authentiek, charmant en karaktervol!

Een zeldzame parel gelegen in het hart van Gent. Het Erasmus Hotel werd gehuisvest in een authentiek gebouw daterend van 1593 waarin zijn geschiedenis nog zichtbaar is. Een hotel met charme, uitstraling en karakter.

Geschiedenis

De eerste bewoners waren van adelijke afkomst. Zij waren handelaars in koren en granen en hielden van praal en pracht, dit kan u zien aan de authentieke schouwen, authentieke meubelen en authentiek parket.

Ligging

Deze meesterwoning is gelegen aan de beroemde Gentse haven in het stadscentrum op een steenworp van verschillende historische bezienswaardigheden. Een perfecte locatie voor allerlei gasten. De talloze winkels van de stad zijn eenvoudig bereikbaar voor winkelfanaten. Cultuurliefhebbers kunnen over het marktplein slenteren en onder andere de Sint-Baafskathedraal in het centrum bezoeken.

Eigenaar

Dhr Broos nam het hotel in Gent in 1997 over en bewaarde het historische karakter. Hij koestert het authentieke met hedendaagse comfort. Met de buxustuin bracht hij een extra meerwaarde aan dit fabelachtig hotel.

Zakenreizen

Het Erasmushotel is ook voor zakenreizigers, een goede keuze!
Voor zakelijke bespreking of een vergadering kan u terecht in een rustig salon.

Back to Top