Bruisende stad met een rijk verleden, plan hier uw citytrip

Wij helpen u graag een citytrip in Gent, naar uw persoonlijke voorkeuren, plannen. Een uitgestippelde route zodat u niets mist van deze historische en tegelijk eigentijdse stad.

Toeristisch Gent

In Gent wordt gewoond en geleefd, gewerkt en genoten. Elke dag opnieuw. U kan genieten van de rust op een authentiek begijnenhof of flaneren door de verkeersvrije straten van de binnenstad. Toeristen nemen graag foto’s van de drie torens. Een zakenman kan nieuwe ideeën opdoen terwijl hij wandelt langs de unieke Graslei en bij het oversteken van de leien komt hij stijlvolle huizen achter een middeleeuwse gevel tegen. Tientallen terrasjes nodigen u uit om de Gentse specialiteiten te ontdekken. Deze stad leeft en heet u welkom!

Uw voorkeur

Uw hoteleigenaar kan u als bezoeker over een brede waaier van bezienswaardigheden vertellen. U zal merken dat er in Gent zoveel te beleven valt. Eén stadswandeling volstaat niet om dit allemaal te ervaren. Daarom kan er een wandeltraject voor jou uitgestippeld worden dat uw voorkeur primeert. Ook een ruim aanbod aan leuke en aangename horecazaken worden hierin mee voorzien. Het aanbod aan lekkers is ruim en gevarieerd.

Via onze boekingsmodule kan u onze beschikbare kamers raadplegen alsook speciale voorkeuren voor uw citytrip neerschrijven.

Back to Top